EN FENOMENAL MÅNDAGMORGON

Solen fullkomligt skriker våååår idag och jag är så oerhört tacksam för det. Idag, kl 12, har jag nyansering hos Hugo Alexander på Blond på schemat. Ta bort de gula nyanserna i mitt nyblonda hår med andra ord. Det känns awsome att vara ljus igen. Det är som att jag blir lugn i själen.

Innan jag trippar till Blond ska jag äta upp min havregrynsgröt, dricka upp mitt morgonkaffe och få ihop det sista i några projekt jag har igång. Bland annat håller jag på att planera ett champagne-event på Valborg, en promotionvideo för ett partybolag och en modevisning i S:tpergallerian på Spring Break. Nej, nu blev jag sugen att jobba vidare med det. Vi hörs!

lisa anckarman keps

Posted in: Personligt

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *