EN FENOMENAL MÅNDAGMORGON

Solen fullkomligt skriker våååår idag och jag är så oerhört tacksam för det. Idag, kl 12, har jag nyansering hos Hugo Alexander på Blond på schemat. Ta bort de gula nyanserna i mitt nyblonda hår med andra ord. Det känns awsome att vara ljus igen. Det är som att jag blir lugn i själen.

Innan jag trippar till Blond ska jag äta upp min havregrynsgröt, dricka upp mitt morgonkaffe och få ihop det sista i några projekt jag har igång. Bland annat håller jag på att planera ett champagne-event på Valborg, en promotionvideo för ett partybolag och en modevisning i S:tpergallerian på Spring Break. Nej, nu blev jag sugen att jobba vidare med det. Vi hörs!

lisa anckarman keps

Posted in: Personligt

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *