MENINGEN MED LIVET

Skärmavbild 2015-02-18 kl. 10.40.01

Jag såg den här texten på instagram idag. Det är en simpel sak att säga men extremt svårt att uppnå. Varje dag måste man kämpa med att gå i rätt riktning. Vad vill jag med mitt liv? Hur hittar jag balans? Vad gör mig lycklig? Det är det man måste veta för att få det lyxliv man önskar sig. Lyx för den ena personen kan vara massor av pengar och stora pampiga båtar medan lyx för en annan kan vara det enkla familjelivet och slalom. Att ta tag i sina drömmar för att skapa en vardag att vara lycklig i är det som enligt mig är livets mening. Läskigt många lever sina liv för semestern. 5 veckor per år. Läskigt många lever också i dåliga relationer. Relationer som stänger inne personligheter och skapar tveksamhet och motstånd. Idag skrev jag en lista på 5 saker som gör mig lycklig. 5 saker som jag vill ha i mitt liv:

1. Lycklig kärlek. En partner som ger mig rum att vara den starka kvinna som jag är.
2. En ekonomi som tillåter mig att resa dit jag vill.
3. Ett arbete som tillåter mig att själv bestämma när jag ska vara ledig och när jag ska jobba.
4. Vänner och familj som ger mig energi och peppar mig i mina beslut.
5. Ett inre och yttre att vara stolt över.

Jag är 25år och jag har gjort allt jag kan för att ge mig själv dessa 5 punkter. Det är min uppgift att göra mig lycklig. Självklart är jag inte hela vägen på alla punkter men jag är på god väg. Jag är stolt över min framtid. Och stolt över mitt Nu.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *