ONSDAG HOS MIG

Morning. Jag sitter och får ihop det sista inför Spring Break visningen i Mars här i Uppsala. Jag ska vara konferencier på visningen men som vanligt tar jag på mig allt jobb och anställer även modellerna och samlar ihop foton och storlekar. Jag trivs med att ha alla arbetsområden. Det ger mig full koll på läget. På sidan av visningen så håller jag på att planera inför en reklamfilm som jag ska medverka i om två veckor. Där har vi en regissör som bestämmer det mesta men jag ska hitta en partner till reklamfilmen. Det ska bli kul. Jag tror att det blir en av Top model-killarna. Dom har jag bra kontakt med från tidigare arbeten och många av dom är duktiga.

Jag håller på med tvätten också. Ett litet, irriterande, livsviktigt störningsmoment mitt i arbetet. Jag är så inne i datorn när jag jobbar. Ryggen är oftast formad som Gollums, mina ögon är 25cm från skärmen och mina armar är spända när fingrarna smattrar över tangentbordet (när dom inte greppar mitt kaffe).

Kl 13 ska jag åka till Björklinge och provsminka en kvinna inför hennes bröllop som är på lördag. Det är fantastiskt att sminka brudar, det är en så positiv atmosfär oftast. Jag ska göra henne sååå snygg (eller snigg, som Mike säger).

lisa anckarman puss

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *