MORGONTRÄNING

lisa träning

lisa anckarman nike

 

Linnet hittar ni hos Nelly HÄR. 

I och med mitt nya kontorsjobb för Blogfame i Stockholm så har min dygnsrytm förflyttats bak några timmar. Jag är smällpigg vid 08.30 på morgonen även när jag är ledig. Som idag. Därför packade jag ihop gymskorna och drog till gymmet för att köra lite kondition innan frukosten. Det kändes så skönt att få röra på sig samtidigt som jag lyssnade på Filip och Fredrikt nya podcast avsnitt. När jag kom hem hade jag så mycket energi. Jag tvättade håret, gjorde matlådor och städade mitt rum i ett nafs. Träning gör underverk för energin och humöret!

You might also like

Caroline Roxy - I've got a feeling Caroline Roxy - Portfolio Caroline Roxy - Contact Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - You can be whatever Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *