MORGONTRÄNING

lisa träning

lisa anckarman nike

 

Linnet hittar ni hos Nelly HÄR. 

I och med mitt nya kontorsjobb för Blogfame i Stockholm så har min dygnsrytm förflyttats bak några timmar. Jag är smällpigg vid 08.30 på morgonen även när jag är ledig. Som idag. Därför packade jag ihop gymskorna och drog till gymmet för att köra lite kondition innan frukosten. Det kändes så skönt att få röra på sig samtidigt som jag lyssnade på Filip och Fredrikt nya podcast avsnitt. När jag kom hem hade jag så mycket energi. Jag tvättade håret, gjorde matlådor och städade mitt rum i ett nafs. Träning gör underverk för energin och humöret!

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *