SOFT FRENCH

naglar

Skärmavbild 2015-02-20 kl. 13.46.15

 

Nya superfräscha naglar av Hanna på >Beauty Barn<. Jag ville ha mandelformade med en soft fransk känsla. Det kunde ju inte blivit bättre! Just nu söker Hanna faktiskt efter en ny nagelteknolog som vill sitta i deras mysiga lokaler på Svartbäcksgatan. Det finns kunder redan när man börjar då det är en tjej som ska bli mammaledig och dom får säga nej till nya kunder varje dag.

Så är du nagelteknolog eller känner någon som är det och vill ha nytt jobb så maila Hanna på:  [email protected]

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Paulina Danielsson - Göteborg - Örebro - Sollefteå Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Tulia Zanzibar BYGISELA - HELLO CARL Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *