BRÖLLOPSSMINKNGING PÅ GILLET

brudsminkning lisa anckarman

brudsmink lisa anckarman

 

Skärmavbild 2015-02-21 kl. 14.06.48

 

lisa anckarman sminkar

Yes, jag blev bjuden på bubbel OCH fick äran att göra dessa rockiga skönheter ännu snyggare. Det var otroligt positiv och härlig stämning på deras hotellrum, det var nästan så jag inte ville gå därifrån när jag var klar.

Tack Anna för att du la er skönhet i mina händer och stort grattis på Bröllopsdagen Linda! 

__________________________________

Vill du också bli sminkar av mig?
Skicka iväg ett mail så kommer vi överens om någonting bra!

 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING
  • Linda

    Tusen tack Lisa för att du var med och gjorde min bröllopsdag perfekt! Du gjorde mig så snygg och jag kände mig verkligen vacker!
    Du är verkligen bäst på det du gör! Tusen tack igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *