PIGG OCH FRÄSCH

lisa anckarman makeup

lisa anckarman smink

lisa anckarman foundation

 

Jag håller på att packa mina sminkprylar i sminkbagen. Kl 11 ska jag befinna mig på Gillet och sminka en brud inför hennes bröllop. Jag höll mig hemma igår för att inte riskera att kvällen utvecklade sig till fest. Jag är noga med att vara pigg och fräsch när jag ska sminka inför bröllop. Det är en av kundens viktigaste dagar i livet och jag är en stor del av den som make up artist. Men! Har jag riktig tur så blir jag bjuden på bubbel på hotellrummet. Imorgon behöver jag nämligen vara allt annat än pigg och fräsch.

__________________________________________

Här är produkterna jag sminkat mig med idag:

BAS
Foundation: Make up store, Studio foundation, Camel (HÄR)
Puder: KICKS egna pressade puder, Warm beige.
Rouge: Make up store, Carmel (HÄR)
Solpuder: Revlon, Bronzer (HÄR)

ÖGON
Ögonbryn: Make up store, Tri brow (HÄR)
Mascara: Tara Lashes egna, för fransförlängning. Kom till Tara Lashes (HÄR)
Ögonskugga: Make up store, Cookie (HÄR)

LÄPPAR
Läppenna mörk: LAYLA, Nr11 (HÄR)
Läppenna ljus: NYX Wonder Pencil, Medium (HÄR)

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *