LISA ANCKARMAN PÅ TUMBLR

lisa anckarman tumblr

Vetni! Jag har skaffat Tumblr och är heeelt hooked. Jag har lagt den som en flik uppe under headern (eller i Menyn om du sitter med en mobil)  så ni kan gå in och kika på min inspiration när ni vill. Som en härlig mood board av det jag inspireras av, tänker på och älskar. Och förhoppningsvis ni också. Det finns även en länk längst upp på Tumblr-sidan så ni enkelt kommer tillbaka till bloggen när ni kikat klart. Lite som en förlängd arm av bloggen med mer av det ni diggar hos mig. Välkomna till min Tumblr under min header.

Love L

Posted in: Mode

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *