tory burch tävling

vinn tory burch

 

Jag har just nu en helt fantastisk tävling på min Instagram i samarbete med Rådhuset (Uppsalas största modegalleria) och Tory Burch. Det är nästan så jag har svårt att lotta ut dom för att jag vill äga dom själv.

Tävlingsregler:
1. Följ mig @lices.se och @radhusetiuppsala.
2. Lägg upp denna bild på din instagram och tagga #Tävling och @lices.se. Vinnaren utses på torsdag 26/2. Lycka till mina favoriter!

Gå in på min instagram >HÄR< för att vara med och tävla!

Vinnaren utses nu på torsdag, 26/2 och kontaktas via Direct.

Posted in: Tävlingar

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - LACKAT OCH KLART We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste BYGISELA - GODMORGON MED DAY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *