SVORDOMAR & KONFLIKTLÖSNING

Tåghelvetet mot Stockholm är sent. Men egentligen är det inte därför jag svär. Jag vaknade med ett uruselt humör idag. Vilket resulterade i att morgonen har präglars av ångest och tårar. Jag har mitt i alla försök att må bättre med Beyonce-låtar på högsta volym suttit och läst artiklar om psykisk ohälsa och konfliktlösning. Ja, ni hör ju själva. Men åtminstone är jag handlingskraftig.

Min viktigaste upptäckt denna morgon är denna mening:  ”hur ska vi båda få vad vi behöver utan att utsättas för det vi oroar oss för?”. Det är simpelt och helt genialiskt. Men ack så oanvänt. Det är fantastiskt hur mycket bra tips det finns för att lösa konflikter och ändå är större delen av oss helt ovetande om dem. Jag ska bli en konfliktlösarkung tänkte jag. Det är ju viktig för hela livet.

Nu ska jag dricka upp min kaffe och rocka den här fredagen. Och jag vill understryka att jag oftast mår tipp-topp men jag vet att många känner igen sig i min plötsliga, oförklarliga nedstämdhet och det är viktigt att ni inte känner er ensamma!

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *