JUST NU @ CENTRALSTATIONEN

Håll i hatten Hudiksvall för nu kommer jag och Emelie med snabbtåget! Ikväll är vi inbjudna för att se en vän och danskollegas dansrevy i Hudiksvall. Agnes heter hon. En riktig krutbrud med långt svallande, blont hår, härlig dialekt och vettiga åsikter. Det ska bli fantastiskt att få se vad hon jobbat med de senaste månaderna. Efter revyn ska vi (Emelie, Agnes, jag och Märta) ut på Hudiksvalls enda festhak. Det kommer bli en upplevelse det med. Jag har en förkärlek för att festa på liten ort. Det är en alldeles speciell stämning som jag uppskattar.

Hoppas ni får en toppeneftermiddag i vårsolen!!

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *