MARLENE BIRGER & BACK

Skärmavbild 2015-03-08 kl. 16.51.49

marlene birger

ann sophie back

Internationella Kvinnodagen, plusgrader och strålande sol. En perfekt dag att unna sig vackra prylar inför våren med andra ord. Armbandet från Marlende Birger är helt enkelt perfekt, jag vill aldrig ta av mig det. Kjolen från BACK har jag velat ha länge men jag har inte kunnat bestämma mig för om jag ville ha en vit eller svart. Nu blev det svart och det känns riktigt bra. Jag längtar tills jag får bära upp den tillsammans med gigantiska gulddetaljer och ett brett läppstift-leende i vårsolen. Både armbandet och kjolen köpte jag på Rådhuset.

Pssst. Ni har alltid 10% rabatt på ordinarie pris när ni nämner mitt namn i kassan på Rådhuset. Trevlig shopping! 

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *