MARLENE BIRGER & BACK

Skärmavbild 2015-03-08 kl. 16.51.49

marlene birger

ann sophie back

Internationella Kvinnodagen, plusgrader och strålande sol. En perfekt dag att unna sig vackra prylar inför våren med andra ord. Armbandet från Marlende Birger är helt enkelt perfekt, jag vill aldrig ta av mig det. Kjolen från BACK har jag velat ha länge men jag har inte kunnat bestämma mig för om jag ville ha en vit eller svart. Nu blev det svart och det känns riktigt bra. Jag längtar tills jag får bära upp den tillsammans med gigantiska gulddetaljer och ett brett läppstift-leende i vårsolen. Både armbandet och kjolen köpte jag på Rådhuset.

Pssst. Ni har alltid 10% rabatt på ordinarie pris när ni nämner mitt namn i kassan på Rådhuset. Trevlig shopping! 

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Paulina Danielsson - Äntligen hår! Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *