sellon träningskläder

träningsbyxor för rumpan

Skärmavbild 2015-03-09 kl. 14.50.15

Skärmavbild 2015-03-09 kl. 14.48.16

Igår fick jag hem mitt nya träningsset från Sellon.se. Jag har även ett matchande linne till! Jag längtar tills danträningen ikväll då jag får inviga kläderna. Byxorna ger bra stöd för min relativt stora rumpa trots att jag beställde dom i storlek XS. Jag älskar de svarta detaljerna på rumpan och dom går hela vägen ner till anklarna. Snygga träningskläder är, som jag sagt så många gånger förut, den absolut bästa motivationen.

Just nu har ni 15% rabatt på alla träningskläder på Sellon om ni uppger koden ”Mars”. Trevlig shopping!

Kom till Sellon.se >HÄR<

sellon kläder

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES! Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Hedda Dibinger - hair news Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *