Jag sitter på tåget mot Stockholm och lyssnar på ”Or Nah” med Ty Dollar $ign. Jag ser fram emot den här dagen. Först ska jag jobba på Blogfame till 17 (det är så sjukt fett att se fram emot att jobba) sen ska jag och några bloggtjejer till ett hotel och gå på Elevens event. Efter det ska jag hem till Liz och mysa! När jag sov där i onsdags skrattade vi långt in på natten. Hon är onekligen one of a kind. Helt orädd, högljudd och omtänksam. Precis som jag vill ha dom.

Posted in: Personligt

You might also like

Hedda Dibinger - new week We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *