ELEVEN.SE LANSERAR SAMPAR

moschino Skärmavbild 2015-03-11 kl. 11.20.15

Igår var jag, Sanna och JuliaEleven.se’s event för lanseringen av SAMPAR. Eventet höll till på vackra Nobis Hotel på Norrmalmstorg och märket som visades var över alls förväntningar. Wow! Jag ska skriva mer om produkterna i ett senare inlägg. Jag har redan börjat prova lite av produkterna vi fick med oss hem. Jag är helt överväldigad!

Om du vill läsa om SAMPARs produkter så kan du göra det HÄR.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Zanzibar Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård Sandra Lindahl - Livets tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *