ELEVEN.SE LANSERAR SAMPAR

moschino Skärmavbild 2015-03-11 kl. 11.20.15

Igår var jag, Sanna och JuliaEleven.se’s event för lanseringen av SAMPAR. Eventet höll till på vackra Nobis Hotel på Norrmalmstorg och märket som visades var över alls förväntningar. Wow! Jag ska skriva mer om produkterna i ett senare inlägg. Jag har redan börjat prova lite av produkterna vi fick med oss hem. Jag är helt överväldigad!

Om du vill läsa om SAMPARs produkter så kan du göra det HÄR.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Hej lance här Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Caroline Roxy - You can be whatever Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *