ELEVEN.SE LANSERAR SAMPAR

moschino Skärmavbild 2015-03-11 kl. 11.20.15

Igår var jag, Sanna och JuliaEleven.se’s event för lanseringen av SAMPAR. Eventet höll till på vackra Nobis Hotel på Norrmalmstorg och märket som visades var över alls förväntningar. Wow! Jag ska skriva mer om produkterna i ett senare inlägg. Jag har redan börjat prova lite av produkterna vi fick med oss hem. Jag är helt överväldigad!

Om du vill läsa om SAMPARs produkter så kan du göra det HÄR.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *