Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.30.01

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.29.53

 

Sedan träning- och hälsohetsen satte igång för några år sedan (i samband med att instagram blev stort misstänker jag) så har jag blandat kvarg med alla möjliga olika smaker i försök att få denna proteinrika frukost att bli god. Med mindre lyckad framgång ska jag väl erkänna. Men nu! Lindahls har tagit fram en kvarg med 0,2 procent fett med olika gudomliga smaker. Det är nästan så man tror att det är ett skoj! Denna smak som jag åt till frukost på jobbet imorse heter ”NÖTCHOKLADSMAK” och smakar för sjutton gubbar som en efterrätt. Äntligen är det gott att vara nyttig. Tack Lindahls för en toppenprodukt!

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - PETITE CHA... Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Paulina Danielsson - Morning Sponsored - Mad Lady 30-50% rea BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *