VI SKA TILL MALAGA!

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.02.37

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.02.03

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.02.55

Idag lunchade jag Sara en snabbis. Hon var och shoppade i Stockholm och jag jobbar på Blogfame idag så jag passade på att träffa upp henne. Och vet ni vad? Vi har bokat en resa ihop, vi två (+Ida), till Malaga om 5 veckor. Onsdag den 15 april åker vi! Fantastiskt va? Dessutom behövde vi bara boka flyg för väl i Malaga bor lilla Julia Löv för tillfället! Åh, det är en sådan lättnad att ha någonting att se fram emot. Särskilt som innefattar strålande sol, paraplydrinkar och sandstränder. Mi-Ao!

 

Posted in: Personligt, Resor

You might also like

Paulina Danielsson - JFR BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. Josephine Qvist - NI KAN NUMERA KALLA MIG FÖR CLINIQUE AMBASSADÖR Josephine Qvist - LÅG DÄR MED FIFFIN I VÄDRET Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *