VI SKA TILL MALAGA!

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.02.37

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.02.03

Skärmavbild 2015-03-11 kl. 15.02.55

Idag lunchade jag Sara en snabbis. Hon var och shoppade i Stockholm och jag jobbar på Blogfame idag så jag passade på att träffa upp henne. Och vet ni vad? Vi har bokat en resa ihop, vi två (+Ida), till Malaga om 5 veckor. Onsdag den 15 april åker vi! Fantastiskt va? Dessutom behövde vi bara boka flyg för väl i Malaga bor lilla Julia Löv för tillfället! Åh, det är en sådan lättnad att ha någonting att se fram emot. Särskilt som innefattar strålande sol, paraplydrinkar och sandstränder. Mi-Ao!

 

Posted in: Personligt, Resor

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *