Träningsbyxorna, och alla andra produkter, får du för 15% på >Sellon.se<
om du anger Mars som kod när du handlar. 

Idag hade jag ställt klockan för att gå upp och gå till gymmet innan Mike vaknade. När jag precis hade packat alla gymgrejerna ringde det på dörren med ett bud från GURU HAPPY Det är ekologiska energidrycker gjorda på bl.a vetegräs (ja, mamma, dom är glutenfria!!) och när dom stod i mitt rum fick jag ett starkt sug av att köra hemmaträning istället för gym. Stenhårt rumpa, mage, armar på min blåa handduk blev det och nu njuter jag av min GURU HAPPY till frukost. Solen skiner!!!

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - Forma Vita! BYGISELA - PUT A HAT ON IT Hedda Dibinger - älskling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *