Skärmavbild 2015-03-13 kl. 10.15.14

Skärmavbild 2015-03-13 kl. 10.15.03

Skärmavbild 2015-03-13 kl. 10.16.07

Här är dom. Mina nya, superfina fransar. Jag körde 14C denna gång. Alltså snäppet rakare än sist (jag har alltid kört 14D innan). Jag tycker faktiskt att det passar mina ögon bättre med C då dom följer min mandelform och looken blir lite tyngre. Dessutom tycker jag att dom upplevs längre och det är alltid en fördel med fransar. Det bästa med fransförlängningen jag gör nuförtiden är att jag vet att dom sitter fint i upp till 6 veckor. Det är helt sjukt nice. Nästa gång jag ska göra fransarna är innan jag, Ida och Sara åker till Spanien och hälsar på Julia. Att ha lash extensions när man är utomlands är verkligen helt ljuvligt. Brun hy och långa fransar på stranden! Jag längtar!

Vill du också boka fransar i Uppsala? Gå in på TaraLashes.se.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *