OMBRE NAILS

Skärmavbild 2015-03-13 kl. 10.15.20Naglar av Hanna på Beuty Barn. 

Dessa färgglada ombrenails var egentligen menade för Valborg (sista april, som firas stort i Uppsala). Men som vanligt kunde jag inte hålla mig och körde på i racerfart med lila, orange och rosa kombinationer. Jag är väldigt nöjd! Vårigare blir det ju inte.

Justja! Hanna på Beauty Barn (Svartbäcksgatan i Uppsala) söker just en till nagelteknolog till hennes salong. Om du är utbildad eller känner någon som söker jobb så maila Hanna på: [email protected]

 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *