OMBRE NAILS

Skärmavbild 2015-03-13 kl. 10.15.20Naglar av Hanna på Beuty Barn. 

Dessa färgglada ombrenails var egentligen menade för Valborg (sista april, som firas stort i Uppsala). Men som vanligt kunde jag inte hålla mig och körde på i racerfart med lila, orange och rosa kombinationer. Jag är väldigt nöjd! Vårigare blir det ju inte.

Justja! Hanna på Beauty Barn (Svartbäcksgatan i Uppsala) söker just en till nagelteknolog till hennes salong. Om du är utbildad eller känner någon som söker jobb så maila Hanna på: [email protected]

 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *