LATCH-LÖRDAG

Morning! Lördag. Ida kommer snart och hämtar upp mig med bilen. Vi ska köra en runda i Boländerna och köpa inredningsprylar och skratta runt. Min nytvättade, blöta frilla lever sitt eget liv och jag hinner verkligen inte fixa det. Så om ni ser ett vandrande, högljutt fågelbo på IKEA så är det stor risk att det är jag. Ha en fantastisk dag i solen!

Puss på er!

lisa anckarman skratt

Skärmavbild 2015-03-14 kl. 10.17.59

 

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - In love with the love Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Tulia Zanzibar Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Paulina Danielsson - Göteborg - Örebro - Sollefteå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *