Jag har varit hängig i drygt en månad. Hostat, snörvlat och fan och hans moster. Jag har därför legat rätt lågt med träningen vilket är så himla tråkigt. För några dagar sedan fick jag dessutom en pollen-allergi-chock. Jag har aldrig känt av pollen förut men jag har med all säkerhet fått en helt ny respekt för er som levt med detta varje vår. Fy sjutton vad pannan blir tung och näsan täppt. Jag blödde till och med i näsan igår för att det var så irriterat. Men nu har jag köpt allergimedicin och bokat in ett Body Balance-pass med min kusin och PT Erika Anckarman i eftermiddag.

Skärmavbild 2015-03-15 kl. 15.06.05

Skärmavbild 2015-03-15 kl. 15.05.57

Skärmavbild 2015-03-15 kl. 15.05.47

 Sporttop – HÄR (ange koden Mars och få 15% rabatt på allt i webshoppen)
Ekologisk och organisk energihöjare MACATAC – Läs mer hos GuruHappy HÄR 
Ombre-naglar av Hanna på Beauty Barn – Boka tid HÄR
Nike shorts – HÄR

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *