Skärmavbild 2015-03-15 kl. 14.25.50

Skärmavbild 2015-03-15 kl. 14.26.42

Eftersom jag har haft nära alla hårfärger, hårlängder och olika tokiga löshår på senaste tiden så har jag förstått vikten av en riktigt bra hårfön.

Jag kikade runt lite och föll sedan pladask för denna (ja, självklart även för designen. Matt yta med fantastiska mönster!) då den har flera fantastiska egenskaper. Det går att föna till ett hår med otrolig hållbarhet, anti friss och följsamhet men även föna så att de produkter du lagt i håret ska tränga in på djupet då den kommer med flera olika fönhattar. Fönen har även två styrkor och tre värmelägen vilket gör det lätt att få fram det resultat du eftersträvar. Fönen är härlig att arbeta med och det går otroligt fort att få ett torrt och önskvärt hår. Jag som har relativt tjockt hår och ibland även löshår vet att detta gäller långt ifrån alla hårfönar. Jag kommer vara nöjd med denna fön i flera år framåt. Det är jag säker på!

Amika Power Cloud Dryer hittar ni hos Beuty.theyouway HÄR

 Nu slipper jag se ut såhär:

Skärmavbild 2015-03-15 kl. 14.44.29

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - UVI Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *