mascara för fransförlängning

– Mascara för fransförlängning:

Lash extensions i alla ära men ibland vill jag att fransarna ska vara ännu fylligare. För er som har eller har haft fransförlängning så vet ni att mascara är big no-no. Men! Nu har min fantastiska franstjej >TaraLashes< tagit in en mascara som inte gör så fransarna lossnar och dessutom går den bort med lite vatten. Volume-Up mascara heter mascaran och hennes salong hittar ni på: Åmynningsvägen 7 i Uppsala.

Om du inte bor i Uppsala så kan du köpa en oljefri mascara, Håkansson the mascara, som lätt tvättas bort HÄR. 

– Rengöring för fransförlängning: 

Att rengöra ansiktet ordentligt när det sitter fransar fastklistrade runt ögonen är inte lätt. Dessutom är all rengöring som innehåller olja förbjudet då dessa löser upp limmet och dina fransar ramlar av. Jag har länge använt våtservetter men har upplevt att det är svårt att få bort allt smink med dessa och dessutom sliter det på huden mer än en mjölk eller olja. Nu har jag hittat en rengöring som löddrar bra, rengör på djupet och fungerar finfint på din fransförlängning. SAMPAR dry clearing no inse make up remover hittar du HÄR. 

Nu är våren äntligen här. Boka din tid för fransförlängning hos Tara Lashes HÄR. 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - IDAG SKA JAG RIDA!! Sponsored - Zalando @ Way out west Keela - ...När andra är Tumblr, Paulina Danielsson - Soalrium som är mindre skadligt för huden. Josephine Qvist - MALMÖ FESTIVAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *