Alla ni som är medlem på Blogfame kan nu vara med och tävla om en sminkspegel från >Makeupmirror.com<! Tävlingsreglerna hittar ni under mitt bidrag.

Detta är en väldigt fri tävling där det enda som krävs är din kreativitet. Jag tycker temat ColorCoctailMe passar mig perfekt då jag inte kan få nog av konstiga färgkombos, glitter och annat överdrivet. Jag gjorde ett kollage med lite färgglada, starka bilder från förra året som får bli mitt tävlingsbidrag.

Om du inte redan är medlem hos Blogfame så kan du bli det HÄR. Lycka till!

colorcoctailme

1. Tolka #ColorCocktailMe i ett kollage, en bild eller på något annat kreativt sätt.
2. Publicera din tolkning av temat på din blogg och använd Blogfamelänkar för att länka till Makeupmirror.com (OBS! Använd inte länkar till andra butiker, utan endast Makeupmirror.com är tillåtet för att ditt bidrag ska räknas).
3. Skicka in ditt inlägg under Blogfames inspirationsflik (du hittar den när du har loggat in på Blogfame.com och i vänstra menyn hittar du ”Inspiration”) och glöm inte att välja ”Kampanj: Makeupmirror.com”.
4. Nu är du med och tävlar!

Posted in: Tävlingar

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *