SÖK TILL STYLIST 2015!

årets stylist 2015

Nu har det blivit dags att söka till Stylist 2015!

Är du Uppsalas vassaste stylist? Upp till bevis. Gränby Centrum arrangerar Stylist Uppsala 2015, där du ska styla en modell med kläder, hår, smink och koreografi. Temat är vårens trender och mode. Evenemanget är fredag och lördag 24-25 april och sista anmälningsdag 31 mars. Vinnaren får 10 000 kronor!

Jag har fått det ärofyllda uppdraget att sitta i juryn! Det ska bli så kul att få se vad ni hittar på för snygga kreationer. Och det bästa av allt? Man kan tävla i upp till tre personer per lag så du och dina stilsäkra kompisar kan tävla ihop. Lycka till!

Läs mer om hur du anmäler dig på >Stylist2015’s Facebook!<

 

årets stylist 2015

Posted in: Events, Tävlingar

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *