sampar glamour shot before and after sampar glamour shot

 

Imorse gick upp och plockade + färgade mina ögonbryn och underfransarna. Jag blir så inspirerad av att köra lite mer naturlig look så fort våren kommer. Man vill ju bara slänga på sig skinnjackan och springa ner på stan så fort man vaknar! Färgen jag använder till ögonbrynen och underfransarna heter Coloran permanentfärg SVART och ni hittar den HÄR. (Ja, jag använder svart till ögonbrynen och låter det sitta ca 10min).

När jag färgat brynen testade jag för första gången SAMPAR Glamour shot i hela ansiktet. Jag hade endast testat på handryggen innan och häpnade över resultatet under Elevens pressvisning. Glamour shot är alltså en genomskinlig foundation som reducerar rynkor, porer och anda ojämnheter på 1 minut. Resultatet är en matt tillsynes helt osminkad hy. Man kan applicera concealer på önskade ställen innan för att få en mer ”perfekt” finish men jag ville visa er ett helt naket resultat.

På mig gör det mest skillnad i pannan, på näsan och vid sidan av näsan. Jag antar att det är där jag har mest porer och liknande. Jag är overkligt nöjd med den här produkten. Den är rätt för ALLA. Killar, mammor, unga tjejer – ja ALLA.

Ni hittar SAMPAR Glamour shot hos Eleven HÄR.

SAMPAR har även gjort samma produkt avsett för området runt ögonen. SAMPAR Glamour shot eyes hittar ni HÄR.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *