PÅ-TÅGET-TANKARJag hade lite svårt att sova igår. Jag bara låg och vred mig ni vet. Jag har så fruktansvärt mycket på gång just nu. Projekt, om man ska uttrycka det så. Jag har svårt att säga nej när roliga saker som kommer upp och det resulterar i att jag får vara med om fantastiska, oväntade saker och att jag är förväntansfull, lite stressad och fokuserad mestadels. 

Nu sitter jag på tåget mot Blogfame-kontoret. Jag känner ett lugn i magen när jag är på väg dit. Jag vet att jag kommer sitta vid datorn från 9-17, dricka gott kaffe och ta i tu med mycket av det som snurrar i skallen. Ikväll ska jag dessutom träffa Lejonhonorna (vi kallar oss så för att det passar vår sort) och bada jacuzzi under stjärnorna och äta grillad lax. Vi har mycket att prata om och skratta åt så jag ser fram emot kvällen supermycket. Mina vänner är helt enkelt suveräna. Sådana som unnar andra lycka och säger ifrån om någon pratar onödig skit. Mogna, starka och smarta kvinnor. 

Imorgon är det Springbreak och då håller jag i visningar i Stpergallerian. Kl 13 och kl 15 är ni välkomna att komma och inspireras. Feben ska gå bland annat. 

Kram på er!! 

Love L

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Paulina Danielsson - Brun utan sol Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES Sandra Lindahl - Margaritas & Bio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *