FITTING & INSPELNING

Skärmavbild 2015-03-22 kl. 15.23.51

Skärmavbild 2015-03-22 kl. 15.23.59Den rosa toppen hittar ni på Cubus HÄR. 

Morning finisar. 

Idag har jag jobb i Stockholm hela dagen. Föst ska jag på en fitting på MIKAs inför en visning i Gallerian på tisdag. Efter fittningen ska jag åka ut till en herrgård med ett inspelningsteam och spela in en till video för Lost & Found. Dom har hittat sin första location för den första festen och det är alltså där jag ska spela in videon så ni kan få se hur fett det är!

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Love L

Posted in: MODEL

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Josephine Qvist - LET'S DO THIS IBIZA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *