Idag ska jag gå visning för Big Mac Shop. McDonald’s lanserar nämligen en Big Mac-kollektion och har därför en modevisning i Gallerian. Alla kläderna går att köpa online. I början av året har man kunnat köpa skidunderställ med hamburgare på men nu lanserar MacDonald’s en hel kollektion med kläder!

Här är smygbilder från fittingen igår:

Jag ska alltså gå i understället. Visst är det ballt? Jag vill ha ett!

Är det någonting jag lärde mig under Topmodelinspelningen så är det att alltid ha nudefärgsde underkläder på fotoshoots och visningar. Det var skitpinsamt när jag kom in på set med rosa underkläder och genomskinlig kroppsstrumpa. Det gör jag inte om!

Nu för tiden har jag flera uppsättningar av hudfärgade underkläder. Man lär sig av sina misstag! Haha.

Och här sitter jag nu på pendeln och äter en Guru Happy till frukost. Omåttligt sugen på kaffe. Killen bredvid ser ut att ha en riktigt god med mycket mjölk. Exakt som jag vill ha det! Jag kanske ska smaka lite när han tittar bort?

Ha en fin dag mina favvos! Kom förbi Gallerian vid 15, 16 eller 17 om ni är i Stockholm så kan vi kramas.

Love L

Posted in: MODEL

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *