lost and found sverige

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 14.02.04

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 13.59.07

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 13.58.50

Klänningen hittar ni hos Bubbleroom HÄR 

I måndags hade jag först fitting inför Mcdonaldsvisningen på förmiddagen och sedan åkte jag ut till Häringe slott och spelade in en reklamfilm för Lost and Found hela eftermiddagen/kvällen. ALLTSÅ WOW, vilket ställe!! Att partyföretaget har fått tag  på detta palats som sin första location är bara sjukt. Någon gång i Juni är det tänkt att första festen kommer vara och det kommer finnas möjlighet att bo kvar på slottet över natten. Så fett!!

Såhär ser det ut nu. Förstår ni hur nice det här kommer bli i sommar?!

häringe slott lost and found

Om ni vill få info om festerna så följ Lost & Found Sverige på Facebook >HÄR< och på instagram >HÄR< 

Posted in: MODEL

You might also like

BYGISELA - GET TO KNOW ME: Caroline Roxy - Shibuya crossing, Tokyo Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *