DEN MAGISKA GULDKAPPAN

Den magiska guldkappan gjorde succé igår på Finest Awards. Inte helt otippat. Störst och mest är bäst på sådana här sorters galor och events. Den här kappan kommer jag dock inte bara bära på galor. Den ska få se dagsljus på Uppsala Citys gator och tas fram när humöret sviker mig. Det sistnämnda har faktiskt redan hänt en gång när jag kände mig ledsen en kväll. Gulliga Mike sprang fram till min garderob och plockade ut guldkappan och hängde upp den framför sig. Då brast jag ut i skratt. Tänk vad mycket bra en guldkappa kan göra!

guld kimono

Den magiska guldkappan hittar ni hos Nelly >HÄR<

Posted in: Events, Mode

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Josephine Qvist - LET'S DO THIS IBIZA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *