Är du Uppsalas vassaste stylist? Upp till bevis. Gränby Centrum arrangerar Stylist Uppsala 2015, där du ska styla en modell med kläder, hår, smink och koreografi. Temat är vårens trender och mode. Evenemanget är fredag och lördag 24-25 april och sista anmälningsdag 31 mars.

Vinnaren får 10.000 kronor!

Skicka en presntation (som video) till: [email protected]
Anmälningsavgift 200 kronor till pg 567-8230 med kontaktuppgifter och personnummer
Läs mer om tävlingen på Facebook: >Årets Stylist Uppsala 2015<

Lycka till! 

1427362400-6079

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Zanzibar Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård Sandra Lindahl - Livets tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *