SUPERHELG I ÖREGRUND

Helgen i Öregrund börjar lida mot sitt slut. Vi har haft en supertrevlig helg med massor av badande i utomhusjacuzzin, kortspel, filmmys och Beer pong. Nästa gång vi kommer till stugan är på Midsommar. Vi är nämligen ett tiotal personer som bokat in Midsommarhelgen i Öregrund. Det kan ju bara bli megabra! Jag ska sätta mig och planera lekar och skriva ut snapsvisor när jag får tid. Jag längtar redan tills jag får ha en överfylld blomsterkrans runt mitt huvud och en iskall bira i högerhanden. Åh! 

marmor skal mac

Imorse smög jag ner för trappan i med bloggdatorn i högsta hugg. Nere i köket stod Emelie och David och ordnade lyx-brunch till mig och Mike. Det doftade fantastiskt och känslan av att vara ledig var total!

Marble-skinnet till min MacBook hittar ni hos Merskal.se HÄR. 

Skärmavbild 2015-03-29 kl. 16.48.12

Skärmavbild 2015-03-29 kl. 16.47.40guru happy drinkChaneltröjan går att köpa hos MadLady HÄR.

 

Den här drycken från GURU HAPPY, gjord på vetegräs, har blivit min ständiga vapendragare. Jag dricker den ofta som frukost på tåget till Stockholm eller drar i mig en under dagen när jag får dålig energi eller känner mig stressad. Drycken är glutenfri, ekologisk, innehåller inget fett eller tillsatt socker.

Facebook: >GuruHappy<
Instagram: >GuruHappySuperfood<
Guru Happy går att köpa på utvalda ICA-butiker.

 

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *