Jag har länge suktat efter ett par Adidas-sandaler som jag kan strutta runt i på stan i sommar. Men ju mer jag kikat desto mer har jag varit inne på Nike. För några dagar sedan hittade jag dessa på Asos och föll pladask! Snacka om att jag kommer leva i dessa i sommar. På stan med mjukglass, på väg till stranden, på jobbet – JA!

nike sandals white

just do it

nike sandaler

nike amazing

nike sandaler

______________________________________________________

Mina nya Nike’s och andra snygga modeller hittar du här:
_______________________________________________________

nike sandals models

Länkar >> 1  /  2  /  3  /  4 <<

 

 

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *