Mia:
Hej!

Hur blir det när färgen på spray-tannen börjar försvinna? Har du tips på bra scrub och lotion?
Tack för en bra blogg 🙂

Svar:
Hej Mia!
För er som inte vet det så kör jag spraytan hos en tjej som heter Stina ca var 14:e dag. Hon tar 250kr och är väldigt tillmötesgående och duktig (Mer info om hur du bokar solspray i >detta inlägg<). När färgen börjar gå bort, det händer mig precis just nu faktiskt, så är färgen lite ”sprucken” om man kollar nära. Från någon meters avstånd syns det dock inte. Jag upplever att färgen går bort snyggt, gradvis.

hanna maria T

1. Jag smörjer in mig dagligen med HannaMariaT’s Body Butter.

Varför är HannaMariaT’s Body Butter min favorit?
Jag är kräsen när det kommer till insmörjning. Jag avskyr när det blir kladdigt och det händer att jag går och duschar bort krämer om den inte går in i huden som jag önskar. HannaMariaT’s Body Butter, däremot, sjunker in på bara några minuter, doften inger en ljuvlig SPA-känsla och lämnar huden babylen.

Kom till Body Buttern >HÄR<

 

creamy salt scrub

 2. Dagen innan jag solsprayar mig så skrubbar jag mig med HannaMariaT’s Creamy Salt Scrub.

Varför är HannaMariaT’s Creamy Salt Scrub så bra?
Jag gillar när man känner att det händer någonting. Alltså att kornen är relativt grova. Jag vill se resultat om jag ska orka göra en peeling. Just i denna skrubb ingår även en mjukgörande olja som ger fint lyster i huden efter användning (använd dock inte denna i ansiktet då huden där är för tunn och känslig!)

Kom till Saltskrubben >HÄR<

 

Skärmavbild 2015-03-31 kl. 17.38.27

 

Hela HannaMariaT’s webshop hittar ni på >http://HannaMariaT.se<

Det är även Hanna som gör mina naglar på >BeautyBarn<

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *