11106498_10152736523545913_2092807678_n

Jasmine blev direkt en riktig Blogfame-kung! Kika in hennes blogg HÄR. 

11091184_10152736523770913_783906802_n

Dagen på Blogfame-kontoret har rullat på bra. Jag har fått massor av viktiga saker gjort och känner att jag är på banan trots flera dagars frånvaro. Det är väl den enda nackdelen med att bara arbeta 2 dagar i veckan på ett företag. Man hamnar lätt efter. Jag blir ju även enkelt så stressad, antar att det har med prestationsångest att göra, och får svårt att sova när jag har svårt att sortera allt jag ska göra dagen därpå. Inatt var en sådan natt. Jag sov max 2h. Jag bara vred mig. Tänkte på alla måsten, låg och planerade saker jag ska säga, maila, ringa. Ja, ni förstår. Jag vill även understryka att det är inte bara Blogfame jag oroar mig över utan säkert 8 andra projekt på sidan som jag har igång. Men nu såhär i efterhand känns allt så bra. Jag var väl förberedd och har, som sagt, fått massor gjort. Dessutom är jag, mot alla odds, pigg.

Om några minuter kommer Liz och hämtar upp mig. Vi ska till DiablessOfSweden och kika på kläder och planera en fotografering.

Posted in: Personligt

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *