Jag sitter just nu på tåget mot Stockholm och dricker en Guru Happy till frulle. Precis som planerat så har jag träningsvärk i varenda kroppsdel utom magen. Jag har även planerat in heldag på Blogfame-kontoret idag och imorgon. Jag har möten med Bianca Ingrosso och Paradise-Jasmine att avverka bland annat.

Ikväll ska jag sova hos Lizelotte så imorgon har jag garanterat träningsvärk i magen också. Så mycket som vi gapgarvar innan sovtajm.

Hoppas ni får en trevlig dag trots minusgraderna.

Love L

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Smile Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *