Morning mina flawless. 

Jag ska köra två dagar kontorsjobb i Stockholm. Jag har därför parkerat mitt juicy ass i en 2:a klass tågvagn som stannar nära Centralen i Stockholm. Tänkt att man blivit så upp i åren nu så man tänker på sitt framtida jag. Alltså Lisa-om-40minuter när tåget är framme och jag slipper gå längs hela perrongen för att komma fram till centralen. När jag var 20 hade jag satt mig i sista vagnen i Uppsala för att slippa gå hela vägen till vagnen längst fram. Det är en skön och tråkig sak med att bli vuxen. Konsekvenstänkandet. Det tråkiga är ju att man inte tar lika många ogenomtänkta beslut och som bekant skapas ofta många roliga minnen från mindre bra beslut. Men det otroligt sköna är att veta att man kan lita på sig själv. Jag tar hand om oss. Mig och imorgon-mig. Men ska jag vara ärlig tar jag fortfarande känslostyrda, lätt ogenomtänkta för-stunden-beslut ibland. En dos av flickunge kommer alltid sprattla i mig och viska ”kom igen, det blir kul” i mitt öra när jag minst anar det. Och det är jag tacksam över.

Skärmavbild 2015-04-07 kl. 22.23.38
Foto: Ida Zander
Guldkappa: Club L

Här är en bild från Finest Awards. Även här tänker jag på mitt framtida jag. Jag är nykter. Trots discoljus och dansgalna vänner. För Lisa-om-6-timmar ska upp och jobba. Visst var det lite småtråkigt stundtals men Lisa-dagen-efter klappade oss på axeln en extra gång kan jag lova! Om jag inte minns helt fel så unnade vi oss en riktig helkväll på Oasia natten efter.

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Caroline Roxy - Rockstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *