lösfransar

fransförlängning Uppsala

Jag är alltid obeskrivligt nöjd när Tara lagt vantarna på mina fransar. Jag vet att hon gör ett bra jobb och att mina fransar mår bra under limm och påbyggnad. Jag har börjat köra C-böjd istället för D-böjd för en liten tyngre och släpigare look och jag trivs så ljuvligt bra i det! Jag håller dock fortfarande fast vid 14mm då jag upplevde att 15mm blev för långt och tungt. Men det är ju såklart upp till var och en!

Vill du också få långa, perfekta fransar inför sommaren? Boka hos duktiga >>Tara Lashes.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Caroline Roxy - Rockstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *