LIZ & LIZ

11066178_10153185555789876_128324732_oJag och den här fräscha bruden skuttade ur sängen imorse. Eller okej, jag var rätt trött (dock taggad) men >Lizelotte< skuttade upp och gjorde kaffe och PWO. Väl på gymmet körde Liz axlar och jag körde det fetaste rumppasset någonsin. He-rre-GUD, vad jag krampade tills det sved och drog. Har jag inte träningsvärk imorgon heter jag Linus på linjen.

Nu är det dags för sista kontorsdagen på Blogfame och sedan ska jag ta tåget hem till Uppsala och gå på födelsedagsgalej för min kusin Erika.

 

lizolizPuss på er från Liz & Liz<3

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *