LIZ & LIZ

11066178_10153185555789876_128324732_oJag och den här fräscha bruden skuttade ur sängen imorse. Eller okej, jag var rätt trött (dock taggad) men >Lizelotte< skuttade upp och gjorde kaffe och PWO. Väl på gymmet körde Liz axlar och jag körde det fetaste rumppasset någonsin. He-rre-GUD, vad jag krampade tills det sved och drog. Har jag inte träningsvärk imorgon heter jag Linus på linjen.

Nu är det dags för sista kontorsdagen på Blogfame och sedan ska jag ta tåget hem till Uppsala och gå på födelsedagsgalej för min kusin Erika.

 

lizolizPuss på er från Liz & Liz<3

You might also like

Paulina Danielsson - Göteborg - Örebro - Sollefteå Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Tulia Zanzibar BYGISELA - HELLO CARL Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *