Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.21.14

MICHAEL KORS MESSENGER MINI

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.22.23

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.22.55

 

Nu har jag äntligen unnat mig en perfekt cross body. Denna megafina från Michael Kors från Rådhuset föll mig i smaken! Först tänkte jag att jag ville ha den i någon cool färg men ju mer jag testade desto mer självklart blev det att jag skulle matcha väskan med min favorit >>skinnjacka från Diabless of Sweden. Jag är såå nöjd med min ursnygga och praktiska Michael Kors!

Om du också vill unna dig en cross body eller något annat härligt inför våren så har du alltid 10% på Rådhuset när du nämner mitt namn i kassan!
Om du inte bor i Uppsala men vill veta var du kan köpta väskan, kika HÄR. 

Trevlig lördag,
Love L

Posted in: Mode, Rabatter & REA

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Josephine Qvist - LET'S DO THIS IBIZA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *