Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.21.14

MICHAEL KORS MESSENGER MINI

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.22.23

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.22.55

 

Nu har jag äntligen unnat mig en perfekt cross body. Denna megafina från Michael Kors från Rådhuset föll mig i smaken! Först tänkte jag att jag ville ha den i någon cool färg men ju mer jag testade desto mer självklart blev det att jag skulle matcha väskan med min favorit >>skinnjacka från Diabless of Sweden. Jag är såå nöjd med min ursnygga och praktiska Michael Kors!

Om du också vill unna dig en cross body eller något annat härligt inför våren så har du alltid 10% på Rådhuset när du nämner mitt namn i kassan!
Om du inte bor i Uppsala men vill veta var du kan köpta väskan, kika HÄR. 

Trevlig lördag,
Love L

Posted in: Mode, Rabatter & REA

You might also like

Josephine Qvist - NI KAN NUMERA KALLA MIG FÖR CLINIQUE AMBASSADÖR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield Sandra Lindahl - Stressmorsan Paulina Danielsson - Chill outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *