Jag önskar jag satt där just nu, i solen med Lizelotte och skrattade ohämmat. Men att åka till Stockholmskontoret kommer faktiskt tätt efter. Jag trivs otroligt bra på Blogfames huvudkontor. Vi peppar, skrattar och dricker för mycket kaffe. En drömarbetsplats med andra ord.

Idag är jag dessutom inbokad på en fotografering kl 13 för Mac Donalds. Det ska bli spännande att se var bilderna hamnar.

Jag är fylld av lycka. Jag minns hur fruktansvärt jag mådde i vintras på tåget. Ibland grät jag. Av obefogad ångest. Jag önskar ALLA fick känna den lyckan jag känner just nu. Jag är övertygad om att jag mår såhär för att jag slutar med hormonerna. Jag är lugn, rationell och positiv.

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *