blommig byxdress

Skärmavbild 2015-04-16 kl. 09.32.20

Skärmavbild 2015-04-16 kl. 09.11.46

Skärmavbild 2015-04-16 kl. 09.11.32

armband/halsband/örhängen/Glasögon – >>UroPenn
väska – >>Michael Kors från Rådhuset
byxdress – >>Sheinside  

klocka – Guess 
skor – Nike

Det sista jag gjorde innan jag åkte hit var att hämta ut ett paket från Sheinside på posten. Jag är så himla glad att jag gjorde det! I paketet låg denna drop-dead-gorgerous-byxdress som jag fick njuta omkring i på kritvita stränder och blomstrande torg igår kväll. Jag har oftast tur med Sheinsde att plaggen sitter perfekt. Det är asiatiska storlekar så jag tar alltid L trots att jag har XS-S annars och då sitter dom perfekt!

Byxdressen från Sheinside hittar ni >>HÄR.

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Contact Caroline Roxy - I've got a feeling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Like a Halloween Quueen Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *