UPPE MED TUPPEN!

Skärmavbild 2015-04-17 kl. 01.10.59
Mina snygga solisar är från >>UroPenn.se och går att köpa för halva priset just nu! 

Hejsan finisar! Vi är minst sagt uppe med tuppen idag. Vi har nämligen bokat in en heldag på en vingård. Jag har inte lagt mina fingrar i det där så mycket utan betalar och hänger med i stort sätt. Men ska man vara på ett ställe en hel dag lär det ju vara mycket skoj inplanerat. Utan vidare förväntningar ska vi gå till bussen nu och njuta av lite färska jordgubbar till frukost.

Puss på er!! 

Posted in: Resor

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *