BACK ON TRACKTillbaka i Sverige. Jag sitter på tåget mot Stockholm och försöker gå igenom i huvudet allt jag ska göra idag utan vidare framgång. Allt har lagts på hög under semestern och idag måste jag förvandlas till en ettrig kanin om jag ska hinna allt. Vilket jag ska. Det är som att jag har en liten baksmälla från semestern. Omställningen från gör-vad-du-vill-när-du-vill till work-mode är lite besvärlig får jag erkänna. Men oftast blir det bättre när jag satt mig ner vid datorn på kontoret och strukturerat upp allt. Då brukar det till och med kännas riktigt kul. Dessutom fyller min chef Joakim 30år idag så det lär vara ännu bättre stämning än vanligt hos Blogfame! 

Hoppas vi får en fantastisk dag i vårsolen.

Love L

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Spring feelings Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *