HENNA INFÖR VALBORG

Jahapp, då hade jag ännu en grej som jag älskar och aldrig vill sluta med. Henna. Jag efterlyste en duktig henna-artist i Uppsala men hittade ingen så jag kontaktade en barndomsvän, Emmy Ellemo, som jag vet är megabra på att rita och frågade henne om hon ville testa henna på mig. Vi köpte hem färg dagen efter och idag efter 4h är jag äntligen färdigmålad. Färgen håller nu på att ramla av och under är färgen lite ljusröd innan den blir mörkare med tiden. 

Åh, vad jag ser fram emot att smycka mina tillfälliga tatueringar med strazz och guldgnuggisar på Valborg! 

Vill du också göra henna? Emmys uppgifter hittar du på min instagram på bilden med henna. (@ellemo.art). 

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *