FITTING I ALL HAST

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 16.29.11

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 16.29.22

Såhär är det verkligen att vara egen. Ingen dag är den andra lik. Idag skulle jag ha fitting för en modefotografering jag ska göra nästa vecka. Men istället för att åka till showroomet så kom designern till Blogfames kontor. Det gick ju lika bra det. Man får pussla tills det klaffar! Jag provade massor av snygga plagg och jag ser verkligen fram emot fotograferingen som kommer bli väldigt lekfull och sportig.

Posted in: MODEL

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *