Imorse såg jag på UppsalaCitys instagram att dom delade ut den nya Upsalia-tidningen och morgonkaffe på Centralen.  Megatur eftersom jag inte haft chansen att läsa min, Staffan Littmarck och Sofie Skärängers intervju i tidningen än. Och kaffe älskar jag ju!!

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - LACKAT OCH KLART Paulina Danielsson - Vad har jag haft för mig under mina sociala medier fria dagar? Sponsored - Bangerhead - 20% rea
  • Sofia

    Man kan faktiskt blanda silver och guld. Det kan till och med bli riktigt snyggt! Tråkigt att vara hålla sig till det ena i hela sitt liv….

  • lices

    Självklart kan man det Sofia. Man gör som man vill! Men jag vänder mig i artikeln till folk som har svårt att få ihop sin stil och då kan det vara knepigt att blanda. Dessutom är det tips, inte regler. Trevlig dag. Kram L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *