Chaneltröjan är från >>Madlady!

Som jag precis skrev på >>min instagram: Jag är så tacksam över att kunna klä mig hur jag vill. Varje dag!

Tänk vad bra allt blev. Hon som fick gå extrakurs i Svenska med egen lärare, hon som fick gå ut ur klassrummet för att hon inte kunde sluta skratta, hon som hellre diskuterade än koncentrerade, hon som hellre ville leda än ledas. Ja, hon som knappt klarade matte A. Hon fick också en plats i samhället som hon trivs med trots att skolan inte passade på bästa sätt.

Jag är så tacksam över mitt jobb. Tacksam över min situation. Tacksam över mina vänner och familj. Tacksam över min pojkvän. Tacksam över mitt självförtroende. Tacksam över min livsglädje.

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint
  • Lotti

    Kan inte du göra ett ”Hemma hos Lisa”- inlägg eller videoklipp? Visa runt hur det ser ut, din inredning, kläder osv.?
    Ha en fantastisk dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *